Radu Ţîrle, candidatul PDL pentru şefia Consiliului Judeţean a lansat, luni, un filmuleţ de campanie în cadrul căruia îşi prezintă realizările pe parcursul mandatului trecut. La o astfel de strategie a apelat, încă de la începutul campaniei electorale, primarul Ilie Bolojan.

Filmul lui Ţîrle, spre deosebire de cel al lui Bolojan, îl aduce în prim-plan chiar pe candidat. PDL-istul este cel care îşi prezintă realizările, în cele mai multe cazuri fiind filmat chiar prin judeţ, lângă mai multe drumuri reabilitate, dar şi în clădirea Teatrului Regina Maria. Ţîrle se laudă cu modernizarea 260 de kilometri de drum, mai mult decât oricare alt fost preşedinte de CJ.

De asemenea, el spune că înainte de mandatul său nu s-a făcut nimic pentru Aeroportul Oradea, însă sub conducerea sa s-a modernizat terminalul, iar el "s-a luptat ca proiectul de modernizare a pistei să fie aprobat". "Urmează deblocarea finanţării de la Bruxelles. În curând Bihorul va avea un aeroport modern, de unde vom putea zbura în Europa", spune Ţîrle.

Filmat în sala Teatrului, Ţîrle şi-a asumat şi modernizarea acesteia. "Sala Teatrului de Stat era plină cu schele, ploua prin acoperiş. Am modernizat-o", zice Radu Ţîrle în videoclipul electoral.

În final, candidatul PDL spune că în cazul Muzeului Ţării Crişurilor a avut grijă de banii publici. "În 2008 am preluat o licitaţie cu probleme pentru reparaţii la noul sediu al Muzeului. Lucrarea a fost complexă, cu multe provocări. Am gestionat în mod responsabil banii publici. Nu am acceptat lucrări de mântuială şi majorări nejustificate de contracte. Vă rog să aveţi încredere în mine", încheie candidatul PDL la Consiliul Judeţean.