Zilele Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea au ajuns la cea de-a treizecea ediție. Cu acest prilej, „Toamna medicală orădeană” propune specialiștilor din sănătate aproape o sută de comunicări științifice și prezentări.

Evenimentul științific, devenit deja o tradiție pentru școala orădeană de medicină și farmacie, se va desfășura între 10 și 12 octombrie 2024, fiind organizat în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bihor.

„Sărbătorim împreună învățământul medical, farmaceutic și stomatologic din cadrul Universității din Oradea. Evenimentul este cu atât mai special cu cât ne aflăm la cea de-a treizecea ediție a «Toamnei medicale orădene» și va avea loc în aceeași perioadă în care vom sărbători și zilele orașului Oradea. Îi asigurăm pe toți cei interesați să participe că vor avea parte de sesiuni științifice pline de informații de actualitate și relevante pentru practica medicală de azi și de mâine”, a declarat prof. univ. dr. habil. Anamaria Pallag, prodecanul FMF Oradea.

La sesiunea științifică vor lua parte cadre didactice ale FMF, specialiști, studenți, masteranzi, doctoranzi, medici rezidenți și invitați. Cea de a XXX-a ediție a „Toamnei medicale orădene” propune aproape o sută de comunicări științifice și prezentări din domenii precum: Discipline Preclinice, Anatomie și Patologie, Discipline Medicale, Farmacie, Medicină Dentară, Psihoneuroștiințe și Recuperare sau Psihiatrie.

Participarea este gratuită pentru studenții, masteranzii și doctoranzii Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea, precum și pentru medicii rezidenți.

Înscrierile se pot face la sediul Facultății de Medicină și Farmacie, p-ța 1 Decembrie, nr. 10, et. I, secretariat Masterat, până în ultima zi a manifestării.

Programul complet al conferinței:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!