Pentru a-şi îmbunătăţi continuu serviciile oferite cetăţenilor şi oraşului, operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei, RER Ecologic Service, a continuat achiziţia a noi utilaje.

Zilele trecute, în curtea companiei a ajuns o nouă automăturătoare stradală, marca Mercedes. Autospeciala este de mari dimensiuni şi are perii duble, adică pe ambele părţi laterale frontale, astfel că poate mătura atât carosabilul, cât şi interiorul bordurilor. Maşinăria va fi folosită alături de altele similare pe care orădenii le-au văzut deja pe străzile oraşului, pentru curăţirea eficientă a arterelor şi parcărilor. Noua automăturătoare achiziţionată de companie vine să completeze parcul auto, care deja cuprinde mai multe utilaje similare, de diferite dimensiuni.

De asemenea, RER Ecologic Service a achiziţionat recent şi un tractor nou, marca John Deere, cu remorcă. Modern atât în aspect, cât şi în dotări, tractorul va fi utilat pe timp de iarnă cu plug şi sărăriţă, aşa că va fi eficient la deszăpezire.

Conducerea RER Ecologic Service este preocupată de achiziţionarea de utilaje noi întrucât îşi doreşte ca un număr cât mai mare din activităţi să fie mecanizate, ceea ce asigură şi calitate prestaţiei.