„Jocurile Olimpice sunt pe cale să ajungă la Hollywood, iar Tom Cruise tocmai le-a dat tuturor un indiciu despre cum va fi acel eveniment”, scrie CNN despre unul dintre cele mai discutate și de impact momente din cadrul ceremoniei de închidere a Olimpiadei găzduite de Paris, desfășurate duminică pe Stade de France.

La un moment dat în timpul show-ului, Tom Cruise (62 ani) a apărut deasupra tribunelor și - în timp ce se auzea muzica de pe coloana sonoră a filmului „Mission: Impossible” - a sărit, asigurat într-o coardă, de la înălțime, până a ajuns în zona scenei, unde a preluat steagul olimpic de la multipla campioană olimpică și mondială Simone Biles. 

Apoi, starul de la Hollywood, care-l joacă pe spionul Ethan Hunt în „Mission: Impossible”, a încălecat o motocicletă și a ieșit de pe stadion printre o mulțime de sportivi care-l filmau și aplaudau. 

În show au fost prezentate apoi imagini preînregistrate, cu Tom Cruise care duce steagul din Paris până în Los Angeles, sărind inclusiv din avion. El ajunge până în zona celebrului semn „Hollywood”, care este decorat cu inelele olimpice. Iar asta deoarece Jocurile Olimpice 2028 se vor desfășura în Los Angeles.

De altfel, duminică seară, ceremonia de închidere a JO 2024 a cuprins și concerte live din SUA, date de Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish, Dr. Dre și Snoop Dogg.

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început cu parada steagurilor celor 206 țări participante la Jocurile Olimpice de la Paris. Drapelul României a fost purtat de halterofila Mihaela Cambei, vicecampioană olimpică la haltere. Țara noastră a fost pe locul 23 în topul medaliilor. 

Golazo.ro notează că România a câștigat la Paris 2024 nouă medalii, mai mult decât dublu față de Tokyo 2020 și Rio 2016, și cu 2 mai multe decât la Londra 2012.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!