Tom Cruise (49 de ani) şi soţia sa, actriţa Katie Holmes (33 de ani), au anunţat, printr-un comunicat, că divorţează, scrie Daily Mail, citat de gândul.info.

Potrivit apropiaţilor, Katie a fost cea care a intentat divorţul, pe motiv că începuse să se simtă "un robot" alături de Tom Cruise, pierzându-şi, pe parcursul acestui mariaj, multe din lucrurile care o caracterizau.

Surse din anturajul celor doi spun că o altă nemulţumire a lui Holmes a fost faptul că soţul său lua majoritatea deciziilor legate de Suri, fiica lor vârstă de şase ani.

Cunoscuţii lui Tom Cruise afirmă că starul este întristat de decizia soţiei sale. În urmă cu doar două săptămâni, Cruise declara că este foarte "norocos" să fie căsătorit cu Katie Holmes. Presa de scandal susţine, însă, că actorii sunt despărţiţi de mai mult timp.

Cei mai mulţumiţi de situaţie ar fi părinţii lui Katie Holmes, care sunt bucuroşi că îşi vor "recupera" fiica. Aceştia consideră că Holmes a fost controlată de soţul ei.

Avocatul lui Katie Holmes a cerut deja custodia lui Suri Cruise şi spune că partajul se va face pe baza contractului prenuptial. Potrivit acestuia, Katie va primi pentru fiecare an de căsnicie mai bine de 3 milioane de dolari plus o vilă luxoasă în Beverly Hills în valoare de alte 35 de milioane de dolari.

Tom Cruise şi Katie Holmes s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase la un castel din Italia.