Cazinourile OK Liberty au desemnat, vineri seară, câştigătorul Tombolei Primăverii, în cadrul unei gale care s-a întins pe parcursul a patru ore, la localul de pe strada Transilvaniei nr. 17-19.

Seara a fost pigmentată cu o prezentare de rochii de seară şi costume de baie, care le-au "luat ochii" celor câteva zeci de bărbaţi prezenţi. În plus, participanţii au avut parte şi de un spectacol pe cinste oferit de poliţista Natalia Selegean, fostă concurentă la X-Factor, şi Anca Căuş, supranumită "Shakira de Oradea", concurentă la Românii au Talent, dar şi de interpretul Sergiu Nica.

Cele mai gustate momente au fost însă, cum era de aşteptat, decernarea celor cinci premii de câte 1.000 de lei şi mai cu seamă extragerea câştigătorului marelui premiu, de 10.000 de lei.

Tot ce au avut de făcut concurenţii, jucători în cazinourile OK Liberty din toată ţara, a fost să joace în valoare de o anumită sumă, pentru care au primit un talon de concurs.

Când luptătorul orădean MMA Sandu Lungu a scos din urna cu cele peste 5.000 de taloane câştigătorul premiului cel mare, Dorel Negrău, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a sărit în sus de bucurie şi şi-a luat prietenii în braţe.

"Tombola se organizează în fiecare anotimp, începând din 1997, suntem primii care am intrat pe partea asta şi am şi rămas aici. Deţinem momentan cele mai multe săli din Oradea, şase la număr, şi ne-am extins în toată ţara, având în total 30 de săli. Această tombolă se organizează prin rotaţie, în fiecare salon", a precizat Roberta Mihuţ, managerul Liberty Group.

Grupul s-a obişnuit să îşi premieze clienţii, organizând, în paralel, şi alte tombole lunare, cu ocazia cărora oferă laptopuri, tablete sau smartphone-uri. Clienţii lanţului de cazinouri beneficiază de un tratament special, cu mâncare şi băutură gratuite, iar clienţii VIP au transportul şi paza asigurată. Numai noroc să fie...