Doi dintre membrii fondatori ai celebrului grup de comedie Divertis, Toni Grecu și Doru Antonesi, aduc în fața orădenilor sâmbătă, 18 mai, conferința-spectacol „Umor, prostie și fake news din '89 până azi”, în cadrul Conferințelor Dilema la Oradea, aflate la a treia ediție.

Evenimentul va avea loc de la ora 17, în sala de conferinţe a Muzeului Ţării Crişurilor, şi va fi moderat de Sever Voinescu, redactorul-şef al revistei Dilema.

Intrarea participanţilor este liberă, în limita a 150 de locuri. Biletele gratuite pot fi ridicate de la casieria muzeului începând de marţi, 14 mai, orele 10.00-17.00.

Toni Grecu şi Doru Antonesi se numără printre fondatorii grupului de comedie Divertis, alături de Florin-Viorel Constantin. Grupul a apărut în 1981, s-a extins şi s-a bucurat de succes la nivel naţional grație savuroaselor spectacole de comedie preluate de televiziuni, precum și unei emisiunii numite Divertis, la Antena 1. Printre membrii acestui grup s-a numărat și regretatul Ioan Gyuri Pascu.

Conferinţele Dilema la Oradea de anul acesta au tema "Virtuţile bunei guvernări", iar din agendă mai fac parte întâlniri cu Sever Voinescu, Daniel David, Valeriu Stoica şi Emil Hurezeanu. Detalii despre aceste evenimente pot fi citite aici.

Afiş conferinţele dilema Oradea

Proiectul este iniţiat de revista Dilema, Grupul pentru Management şi Mediere Culturală şi Prietenii Dilemei. Evenimentul este organizat de Visit Oradea în parteneriat cu Muzeul Ţării Crişurilor Oradea – Complex Muzeal, Oradea Heritage, revista Familia şi UniCredit Bank. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!