Jocurile de noroc înseamnă distracţie, însă ele sunt o activitate care implică şi o responsabilitate financiară majoră, unele necesitând chiar şi diverse aptitudini mai speciale. Unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este jocul de Poker. El este o excepţie deoarece pe lângă mâinile de cărţi care trebuie să fie norocoase, succesul depinde destul de mult şi de cât de bine reuşeşte să îşi controleze emoţiile jucătorul.

Există multe alte aspecte care influenţează cursul unei partide de Poker, motiv pentru care el este un joc complex, iar fiecare sesiune este unică, diferită de cele precedente. Dacă consideri că ai bazele teoretice ale versiunii care te atrage cel mai mult, dacă consideri că ai făcut suficientă practică şi vrei să treci la nivelul următor, întră pe Pokerstars Casino ro. Aici ai acces la numeroase competiţii unde să-ţi testezi cunoştinţele şi îndemânarea.

Fiecare turneu în parte are câteva reguli deosebite, aşa că înainte de a te înscrie, citeşte cu atenţie descrierea fiecăruia. Pentru ca nivelul de adrenalină să fie şi mai mare, competiţiile pun la bătaie pentru cei mai buni jucători, premii destul de mari, în funcţie de unde vei participa.

Iată câteva exemple pe care le-ai putea lua în considerare, dacă consideri că sunt conform modului tău de a juca. În caz contrar, nu ezita să vizitezi pagina PokerStars pentru a găsi competiţia potrivită ţie, deoarece ai de unde alege!

- Sunday Million - După cum indică şi numele, această competiţie online are loc în fiecare Duminică şi este un turneu de No Limit Hold’Em. Exersează cât mai des şi încheie weekend-ul încercându-ţi şansa şi talentul la o partidă de Poker care ţi-ar putea aduce premii extrem de mari.

- Hot Turbos - Când vrei să creşti considerabil nivelul de adrenalină, intră într-una dintre competiţiile zilnice tip Turbo. Zilnic au loc meciuri, existând şi un program garantat de premii pe care le-ai putea obţine. În plus, poţi să participi la nivelul la care consideri că te încadrezi, pentru a avea şanse mai mari de câştig.

- Knockout Poker - Consideri că eşti la un nivel destul de înalt şi vrei să îţi demonstrezi aptitudinile în "ring"? În cadrul acestei competiţii, fiecare participant are o anumită valoare, iar dacă reuşeşti să elimini unul dintre ei, vei obţine un premiu cash. Distrează-te şi joacă corect, învingând fair-play!

- Bounty Builders - Ai încercat deja categoria de Knockout şi consideri că eşti pregătit să treci la următorul nivel? Testează-te în cadrul turneelor zilnice care merg pe aproape acelaşi principiu, Progressive Knockout. În funcţie de bugetul şi norocul tău, poţi participa zilnic la câte-o competiţie, fiecare în parte având un fond de premii garantat. În plus, în cadrul Bounty Builders, în fiecare Miercuri, poţi participa la un Battle Royale, unde premiile cresc considerabil.

PokerStars te aşteaptă pe platformele sale online cu mult mai multe competiţii. Ori de câte ori ai nevoie de un sfat, de lămurirea anumitor informaţii sau când pur şi simplu vrei să înveţi ceva nou din lumea Poker-ului, consultă materialele didactice puse la dispoziţie de acest operator. Perfecţionează-te constant şi joacă responsabil!

(advertorial)