Potrivit unei decizii definitive date marţi de către Înalta Curţe de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), rapperul Puya poate folosi numele de "La familia". Acţiunea în justiţie a fost depusă pe 21 decembrie 2006. Pe atunci, Puya susţinea că cei de la BUG Mafia au înregistrat numele "La Familia" la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) şi i-au cerut 15.000 de euro pentru a putea să-l folosească în continuare. Acest gest a şocat fanii hip-hop din România, iar Puya a lansat pe tema acestui conflict single-ul "Foame de bani", în care critica atitudinea foştilor colegi de concerte.

La începutul lui februarie 2009, Curtea de Apel Bucureşti a decis că Puya poate folosi numele "La Familia". În şedinţa de marţi, ICCJ a menţinut sentinţa iniţială potrivit căreia este anulată înregistrarea la OSIM de către BUG Mafia a numelui "La Familia", ca fiind creaţie a lor.

La Familia s-a format ca trupă în 1994 şi cânta în deschiderea concertelor celor de la BUG Mafia. Cei doi membri, Dragoş "Puya" Gardescu şi Tudor Sişu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul.

În 2003, Sişu a fost arestat pentru consum de droguri şi condamnat la 3 ani de închisoare. În 2005, el este eliberat condiţionat, dar revine la închisoare, pentru deţinere de droguri, la doar 6 luni de la eliberare.