Tânărul Orlando Oprescu şi-a adus la sfârşitul săptămânii trecute trupa de circ în parcarea ERA Shopping Park. Orădenii sunt invitaţi să vadă reprezentaţiile până pe 9 octombrie.

Circ cu talent

Circul Orlando, condus de Orlando Oprescu, fost concurent la emisiunea "Românii au talent", dă reprezentaţii în fiecare seară, de la ora 18.30, în parcarea ERA Shopping Park.

Spectatorii vor putea vedea acrobaţii la mare înălţime executate de artişti din SUA, Franţa, Cehia şi Anglia, dar şi dresuri de animale. Circul a adus la Oradea trei elefanţi, patru cămile, şase cai, patru zebre şi patru lame.

Odată cu venirea circului Orlando, ERA Park lansează proiectul "Toţi copiii la circ!", în cadrul căruia toţi micuţii cu dizabilităţi îngrijiţi de ONG-uri au acces gratuit la spectacole. "A fost lansată o invitaţie la circ către toate ONG-urile care îngrijesc copii, costurile participării lor la reprezentaţii fiind suportate integral de ERA Park. Lista rămâne deschisă pe toată durata vizitei Circului Orlando la Oradea, până în 6 octombrie", anunţă organizatorii. Un bilet pentru copii costă 25 de lei, iar pentru adulţi 30 de lei.