Încântată de puterile unui machiaj corect, Diana Pop are o adevărată colecţie de creme, farduri, rujuri, rimeluri şi alte cosmeticale cu ajutorul cărora experimentează pe prietenele ei.

Pentru că nici nu se gândeşte să rămână o începătoare, şi-a pus în cap să studieze chestiunea în profunzime şi să devină un make-up artist, chiar dacă a început şi Facultatea de Farmacie. Pentru ea, sănătatea şi frumuseţea merg mână în mână...

Mai ceva ca-n liceu

Diana îşi trăieşte din plin studenţia. Ajunsă în anul II la Facultatea de Farmacie, spune că distracţia e mai tare ca-n liceu, chiar dacă orele de studiu o copleşesc. "Uneori am cursuri toată ziua. Fac trei feluri de chimie, am de învăţat, nu glumă", povesteşte ea. Dar totul devine mai plăcut când descoperi lucruri interesante. "Îmi place mult botanica, unde învăţăm toate plantele medicinale şi proprietăţile lor", se destăinuie Diana, care şi-a propus ca după absolvire să devină dirigintă de farmacie.

Totuşi, şcoala nu e totul. Una dintre pasiunile ei este cartingul, pentru că îi pulsează adrenalina în sânge. "Îmi place viteza. Uneori mă dădeam atât de mult, încât aveam febră musculară de la cât strângeam volanul", povesteşte Diana.

Se face frumoasă...

Ca să se recreeze, în schimb, tânăra obişnuieşte să viziteze o herghelie din apropierea oraşului pentru călărie. "Iubesc animalele. Acasă am un căţel adorabil, la care mă gândesc tot timpul când sunt plecată pentru mai mult timp", spune frumoasa.

Totuşi, cel mai mare hobby îi este machiajul şi tocmai de aceea intenţionează să-l transforme într-o a doua meserie, pe care s-o practice alături de cea de farmacistă. Plănuieşte să facă un curs la Bucureşti pentru profesionişti de îndată ce o să-şi poată lua liber de la facultate. "E cam scump, dar aş învăţa de la meseriaşi. Altfel, înveţi greşit", se justifică ea.

Până când va avea diploma însă, Diana exersează pe propriile prietene. Şi-a umplut casa cu cosmetice şi testează machiaje dintre cele mai complicate. Căci, după ea, cochetăria e una dintre calităţile de preţ, dacă o femeie se respectă şi vrea să-şi merite numele.


ZÂMBITOARE
Diana Pop
Vârstă: 20
Ochi: căprui
Zodie: Berbec
Înălţime: 1,60m
Greutate: 47 kg
Măsuri: 87-62-87
Hobby: echitaţie, machiaj