Poliția Română a anunțat, sâmbătă, că traficul rutier pe DN 1 DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 356, în localitatea Morlaca, a fost blocat, din cauza unui accident rutier grav, cu două mașini implicate.

În urma impactului, două persoane, un șofer în vârstă de 21 de ani din Bihor și pasagera lui, în vârstă de 22 de ani, au rămas încarcerate. Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers timp de aproximativ 40 de minute.

Potrivit ISU Cluj, apelul la numărul unic de urgență 112 s-a făcut la ora 10.40. „Într-un autoturism se afla blocat un bărbat de aproximativ 30 de ani, pe care pompierii l-au ajutat să iasă afară. În cele din urmă, acesta a fost evaluat la fața locului și transportat la spital. Tot la spital a fost transportată și o femeie de aproximativ 30 de ani”, a transmis ISU Cluj.

Vinovat pentru producerea accidentului a fost un șofer din județul Neamț, care a intrat într-o mașină condusă regulamentar de un șofer din Bihor.

„Din primele date, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Neamț, care conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea, ajuns la km 536+200 m, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-un viraj la dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Bihor. În urma evenimentului, tânărul de 21 de ani și o pasageră în vârstă de 22 de ani au fost transportați la o unitate medicală pentru mai multe investigații. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!