Întreg Bihorul a albit duminică. Aşa cum meteorologii au prevestit, ninsoarea a venit peste judeţ, însă, spun poliţiştii, nu a cauzat probleme deosebite pe şosele.

"Nu există niciun drum blocat în Bihor. Se circulă în condiţii de iarnă", a declarat, pentru BIHOREANUL, subcomisar Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Nici în municipiul reşedinţă de judeţ şoferii n-au avut probleme deosebite din pricina zăpezii. Utilajele RER Ecologic Service au ieşit pe străzi încă de dimineaţă.

"Am început cu străzile din urgenţa 1, am continuat pe arterele din urgenţele 2 şi 3 şi acum (n.r. în jurul orei 15) ajungem pe ultimele. Vom relua acţiunea de împrăştiere a materialului antiderapant, deoarece chiar dacă zăpada se opreşte, peste noapte va fi frig şi va îngheţa", a declarat directorul de producţie al RER Ecologic Service, Ionel Ban.

Potrivit acestuia, operatorul acţionează în Oradea cu 17 utilaje ce împrăştie material antiderapant şi alte trei pentru încărcatul zăpezii adunate.