Încă o victimă a incendiului de la clubul Colectiv, o tânără de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în incendiu ajungând la 30.

Alte 137 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, dintre care 57 sunt în stare critică şi gravă.

Alexandra (foto) este o tânără care lucra într-un club din Centrul Vechi şi venise vineri seară în Colectiv să se relaxeze cu prietenii. Ea era internată la Spitalul Bagdasar-Arseni şi avea mare nevoie de sânge. Prietenii şi colegii s-au mobilizat rapid şi i-au creat o pagină de Facebook, special pentru cei care voiau să doneze sânge. Din păcate, Alexandra s-a stins duminică seară, fiind a 30-a persoană care a murit în urma infernului din Colectiv. 

Pe de altă parte, autopsiile efectuate arată că intoxicaţia cu monoxid de carbon, fum şi gaze toxice este principala cauză a decesului victimelor incendiului de vineri noapte, din Clubul Colectiv, scrie mediafax.ro. Potrivit surselor citate, toate autopsiile s-au încheiat duminică seară, la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", iar concluziile provizorii au fost transmise anchetatorilor.

(sursa: www.mediafax.ro)

Citeşte pe această temă şi articolele:

Iohannis, mesaj la două zile după incendiul din Club Colectiv: Nu putem lăsa corupţia să se întindă până ucide

Orădeni puţini, sute de lumânări pentru victimele incendiului de la club Colectiv din Capitală (FOTO / VIDEO)

Solidaritate doar pe Facebook. Cluburile orădene, pline ochi cu tineri care au sărbătorit Halloween-ul costumaţi în vampiriţe şi monştri (FOTO)