Sfârşit tragic pentru un bărbat de 35 de ani din satul bihorean Cihei, comuna Sânmartin, care a murit strivit de propriul autoturism.

Incidentul dramatic s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, înainte de ora 8. Bărbatul, un crescător de animale din zonă, ar fi mers singur, cu maşina, pe câmpul dintre Cihei şi Sânmartin şi, din câte se pare, a rămas împotmolit. A încercat să scoată de unul singur vehiculul din noroaie şi a rămas captiv sub el, cu portiera şoferului şi pragul presându-i corpul.

Când un trecător l-a zărit prins sub autoturism şi a sunat de urgenţă la 112 era prea târziu. Medicii care mers la locul tragediei nu au mai putut decât să confirme decesul. Aşa cum se vede şi într-o imagine surprinsă la locul tragediei de un martor, şi transmisă BIHOREANULUI de un cititor, bărbatul nu avea nicio şansă să iasă singur de sub maşină. 

„Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 35 de ani din localitatea Cihei. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul secţiei de Poliţie din staţiunea Băile Felix, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, a declarat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, duminică, pentru BIHOREANUL.

Sursele BIHOREANULUI susţin că în cauză nu există suspiciunea vreunei agresiuni sau crime.