Un bărbat de 94 de ani din Bihor a decedat, luni, după ce hainele sale au luat foc, în timp ce gătea la aragazul din bucătăria casei sale. 

Potrivit unei informări transmise de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca, incendiul a fost sesizat la 112 luni, la ora 14.23.

"O apelantă a numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă din Săcueni, precizând totodată faptul că a stins incendiul, care se manifesta la un aragaz şi un scaun şi că proprietarul casei, pe care l-a găsit căzut în bucătărie, era, cel mai probabil, decedat", se arată în informare.

La adresa indicată au ajuns două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Săcuieni, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD.

Aceştia l-au găsit pe proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 94 de ani, decedat, cu arsuri de gradul III pe circa 70% din suprafaţa corpului.

"Echipajul de stingere a procedat la înlăturarea efectelor negative ale evenimentului şi stabilirea cauzei probabile de producere a acestuia", se mai arată în informare.

Focul a curmat viaţa bărbatului şi a distrus aragazul şi un scaun.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!