Un grav accident s-a petrecut, vineri seară, în satul Inceşti, din comuna Ceica, iar un tânăr de 21 de ani a murit pe loc.

Potrivit informaţiilor furnizate sâmbătă de Ioana Lascău, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, tragedia s-a petrecut în jurul orei 19.50.

Tânărul, pe numele lui Ionuţ Bala, era la volanul unui tractor agricol, care avea şi o remorcă neînregistrată. Într-o curbă la dreapta de pe drumul comunal 193, şoferul a pierdut controlul utilajului şi vehiculul a ieşit în decor, pe partea stângă a direcţiei de mers, s-a răsturnat şi a acroşat un copac.

Băiatul a fost proiectat din vehicul la 10 metri distanţă şi n-a mai putut fi salvat de echipajele SMURD care au mers la faţa locului. „Conducătorul tractorului a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, a declarat Lascău, pentru BIHOREANUL.

Imagini postate pe internet de cunoscuţi ai victimei confirmă că accidentul a fost devastator. De asemenea, prietenii lui Ionuţ Bala îl deplâng pe internet, arătându-şi tristeţea faţă de moartea lui.

Poliţiştii Biroului Rutier Beiuş continuă cercetările, pentru a lămuri cu exactitate cum s-a produs accidentul.