Sfârşit tragic pentru un orădean de 22 de ani. Tânărul a fost găsit mort, miercuri, în acumularea de apă a unei balastiere din Episcopia Bihor, în condiţii încă neelucidate. 

Potrivit surselor BIHOREANULUI, băiatul, pe numele lui Alin Heredea, a fost găsit miercuri, în jurul orei 13.30. Din câte se pare, acesta s-ar fi înecat în seara precedentă, hainele sale fiind găsite la marginea lacului în care Alin înota adesea. 

Unii dintre prietenii victimei vorbesc între ei că acesta s-ar fi lovit la cap când ar fi încercat să sară în apă. Alții susțin că acesta ar fi făcut stop cardio-respirator în momentul în care a sărit în apă, ca efect al unui şoc termic, apa fiind rece, iar vremea caniculară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, comisarul-şef Alina Dinu, cazul se află în atenţia poliţiştilor Biroului de combatere a infracţiunilor contra persoanei din cadrul IPJ Bihor. 

"Nu există suspiciuni de omor. Cauza exactă a morţii urmează să fie stabilită în urma necropsiei", a mai precizat Dinu.

Tânărul este absolvent al Colegiului Național „Onisifor Ghibu" din Oradea. Prietenii lui sunt şocaţi de cele întâmplate, transmiţând nenumărate mesaje de condoleanţe pe reţele de socializare.