Un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea bihoreană Bucuroaia şi-a pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţă, după ce a fost izbit în cap de un copac în timp ce se afla la tăiat de lemne.

Potrivit unor surse, accidentul a avut loc într-o zonă izolată de pe raza satului Surduc, comuna Copăcel. Deocamdată nu se știe în ce împrejurări, victima făcea parte dintr-un grup care tăia lemne.

Colegii săi au fost cei care au anunţat serviciile de urgenţă, l-au adus pe tânăr la marginea pădurii, dar echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic a-i salva viaţa. Suferise un traumatism cranio-cerebral sever.

"Leziunile erau extrem de grave", a declarat duminică pentru BIHOREANUL, şeful UPU-SMURD dr. Hadrian Borcea.

Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului.

"Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Oradea au făcut cercetări la faţa locului. Dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor", a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

În cursul zilei de duminică un echipaj SMURD a fost solicitat la familia tânărului decedat pentru a-i acorda asistenţă medicală mamei victimei căreia i s-a făcut rău de durere.