Tragedie în Bihor, pe DN 1. Un şofer căruia i s-a făcut rău a murit, pe marginea drumului, după ce a coborât din maşină şi a rămas inconştient.

Potrivit agentului şef Alin Laza, de la Compartimentul de Relaţii Publice al Poliţiei Bihor, evenimentul a fost anunţat prin 112 la ora 12.41.

Apelantul sesiza că, în apropiere de localitatea Săbolciu, pe marginea părţii carosabile a D.N.1, se află un bărbat, care ar fi inconştient.

"Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 70 de ani, din localitatea bihoreană Aleşd.  

Din primele investigaţii, a reieşit că bărbatul ar fi coborât din autoturismul pe care îl conducea, iar apoi i s-ar fi făcut rău, pasagerul din autoturism solicitând, prin apelul de urgenţă, intervenţia personalului medical.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului, la faţa locului", a explicat reprezentantul Poliţiei Bihor.

În urma cercetărilor făcute la faţa locului de criminalişti şi de poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Oradea, "în prezent, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracţiuni".

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Ancheta este continuată de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, "pentru stabilirea cu exactitate împrejurărilor şi a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment".

UPDATE: Cine era bărbatul căruia i s-a făcut rău

Şoferul era un preot cunoscut şi iubit în comunitatea din Aleșd.

Detalii, în articolul Şoferul căruia i s-a făcut rău şi a murit pe DN 1 era un preot iubit din Aleşd