Preşedintele României, Traian Băsescu a împlinit duminică 61 de ani. Diverse figuri emblematice ale politicii româneşti i-au transmis şefului statului urări cu ocazia zilei de naştere, fie că a fost vorba de reprezentanţi din PDL, PSD sau PNL.

Traian Băsescu s-a născut în data de 4 noiembrie 1951 în localitatea Basarabi, actualul oraş Murfatlar din judeţul Constanţa. Şeful statului român îşi serbează astăzi cea de-a 61 aniversare, cu această ocazie reprezentanţi ai partidelor politice din România adresândui urări.

Primul politician care i-a urat lui Traian Băsescu a fost copreşedintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că îi urează lui Băsescu sănătate, viaţă lungă şi bucurie, ca "oricărui român care împlineşte o vârstă în oricare dintre zilele anului".

"O fac în nume personal şi oricărui român care împlineşte o vârstă în oricare dintre zilele anului îi doresc sănătate, viaţă lungă şi bucurie", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, şi-a felicitat tatăl pe reţelele de socializare. Ea a postat cu poză cu ea şi preşedintele pe Twitter şi a scris "La mulţi ani, tati!".