Cum vremea caldă a trecut, Lotus Center îi invită pe orădeni la un festival indoor. Beer Fest îi aduce în Oradea pe DJ Phantom şi pe cowboy-ii de la Desperado, într-un weekend dedicat berii de toate sortimentele.

Râuri de bere

Beer Fest va avea loc la Lotus Center timp de trei zile, în care zona de food-court, de la etaj, va deveni capitala locală a berii.

Organizatorii anunţă că unele dintre barurile şi restaurantele amenajate aici vor avea promoţii speciale, dar şi un meniu la fel de aparte, cu gustări care se potrivesc cel mai bine cu berea, precum cârnăciorii. Printre localurile cu promoţii se numără şi Spoon Bistro, care va oferi un ţap de bere şi o porţie de aripioare de pui la doar 8 lei.

În plus, vineri şi sâmbătă, între orele 17 şi 20, maestrul bucătar Adrian Hădean va oferi demonstraţii culinare şi va organiza concursuri inedite cu premii. În prima zi, de la ora 13, va fi inaugurată "Fabrica de bere", un retro-bistro cu decoruri inedite, unde clienţii vor putea să-şi savureze berile întinşi într-o vană sau stând într-un butoi. Tot la "Fabrica de bere" orădenii vor putea alege din diverse sortimente de bere, printre care şi cele nemţeşti făcute din orz.

Am cazanul meu...

Petrecăreţii se vor putea şi bucura de o atmosferă pe măsură. Vineri, de la ora 19, show-ul va fi deschis de DJ Phantom (pe numele său civil Paul Eduard Schneider, un tânăr născut în România, dar crescut în Germania şi Franţa), care va mixa pe o scenă anume amenajată în zona de food-court. De la ora 22, în schimb, orădenii sunt cei invitaţi să-şi arate talentul muzical într-un show de karaoke.

Spectacolele vor continua sâmbătă când, de la ora 19, formaţia de country-rock Desperado va reveni în faţa fanilor orădeni. Cunoscuţi pentru piesele lor bine ritmate şi cu texte haioase, precum "Lenea", "Am cazanul meu" şi "La fel ca tata", clujenii promit un spectacol pe cinste, mai ales că şi lor le place berea, ca tuturor de altfel. Aşa că publicul, fie că o preferă la metru, la halbă, la sticlă, la doză sau la ţap, e aşteptat să sărbătorească, înainte ca vremea să-i îndemne pe toţi să treacă la vin fiert.