Trainerul şi speakerul motivaţional Andy Szekely, care a lucrat cu circa 50 de companii din Europa şi a scris cinci cărţi pentru educaţia adulţilor, vine pe 13 martie la Oradea pentru a susţine seminarul gratuit intitulat "De la obiectiv la rezultat".

Organizatorii spun că, în cadrul acestuia, participanţii vor intra "în posesia unui set de mecanisme esenţiale pentru a trece obiectivele de la informaţie scrisă la acţiune".

Concret, acestora li se va vorbi, printre altele, despre cum să-şi aleagă cel mai important obiectiv pentru acest an, cum să-şi împartă ziua în calupuri de productivitate şi relaxare, care sunt cele mai importante instrumente de productivitate în funcţie de fiecare tip de personalitate, cum să-şi păstreze focalizarea atenţiei pentru perioade lungi de timp.

Workshop-ul care va avea loc joi, 13 martie, de la ora 17.30 şi până la ora 21.30, în Sala Varadinum a Hoteului DoubleTree by Hilton, face parte dintr-un turneu în care au fost incluse şi oraşele Arad, Timişoara şi Cluj.

Organizatorii anunţă că participarea este gratuită pentru toţi cei interesaţi, însă, cum numărul de locuri din sală este limitat, aceştia sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere disponibil pe pagina web a evenimentului.