ERA Park Oradea organizează un nou eveniment antrenant pentru copii. Iubitorii de aventură sunt chemaţi, duminică, 6 martie, la trei ore pline de distracţie, alături de Prietenii Veseliei.

"Training Day" se va desfăşura între orele 16 şi 19, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului nr. 62 şi va reuni o serie de activităţi captivante şi educative pentru cei mici.

Între altele, ei vor putea afla informaţii pe înţelesul lor despre primul ajutor şi tehnici de supravieţuire, dar se vor putea angrena şi în "lupte" cu mitraliere şi săbii din baloane ori să participe, în siguranţă, la "jocuri de infanterie".

Întrecerile de tir cu arcul cu ventuze şi jocurile de strategie vor fi alte atracţii ale zilei.

Participanţii vor putea învăţa şi cum să interpreteze o hartă ori informaţii despre Codul Morse, să adune "soldaţi" la "Ţară, ţară, vrem ostaşi" ori să parcurgă un traseu cu obstacole.

În plus, pentru a păstra amintirea momentului, vor putea să-şi facă poze la minut.

Evenimentul completează expoziţia "Arta Tranşeelor (Trench Art) în România", organizată de Asociaţia Muzeul Jucăriilor, în aceeaşi zonă a complexului comercial, până pe 20 martie. În cadrul acesteia, pot fi observate sute de obiecte militare vechi, unele folosite azi în scop civil: binocluri, felinare, busole, lanterne, calculatoare aviaţie, lăzi de muniţie şi altele, dar şi obiecte inedite, precum vaza ornamentată realizată din tub de proiectil de tun oferită soţiei mareşalului Constantin Prezan de generalul Philippe Henri Joseph ďAnselme, comandantul armatei franceze din Orient, ori o scrumieră de lut inscripţionată cu Regimentul 18 Infanterie Gorj din care a făcut parte şi Ecaterina Teodoroiu.

Intrarea este liberă atât la "Training Day", cât şi la expoziţie, însă, nu uitaţi: respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie în centrul comercial, conform restricţiilor impuse de Guvern!

"Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA.