În urma furtunii de vineri seară, circulaţia tramvaielor a fost întreruptă succesiv, atât din cauza unor căderi de curent, cât şi datorită faptului că apa a intrat la generatorul unui tramvai şi l-a stricat.

"A fost afectat doar tronsonul cuprins între Piaţa Decebal şi Podul CFR. Practic, tramvaiul în cauză nu a mai putut urca dealul spre Olosig şi a fost nevoie de intervenţia unui utilaj care să-l tragă, apoi a fost tractat la depou", a declarat BIHOREANULUI inspectorul Carmen Tocuţ, de la biroul de relaţii cu presa al OTL.

Sâmbătă, circulaţia tramvaielor de pe linia 2 a fost întreruptă timp de două ore pe tronsonul Bisericii Emanuel - strada Lipovei, deoarece din cauza furtunii, exista pericolul ca un arbore să se rupă şi să cadă peste şine. "Muncitorii RER au intervenit la toaletarea unui copac aflat în curtea unei case de pe Calea Aradului, fiind în pericol de a cădea peste calea de rulare şi să afecteze firele de contact", a explicat Tocuţ.

Pe perioada intervenţiei, care s-a încheiat la ora 13.30, OTL a asigurat transportul pe tronsonul afectat cu un autobuz. "Regia îşi cere scuze publicului călător pentru inconvenientele pricinuite de întreruperea circulaţiei şi mulţumeşte pentru înţelegere", afirmă reprezentanţi OTL.