Zeci de fotografii şi cărţi poştale vechi care surprind tramvaiele din Oradea şi evoluţia lor de-a lungul timpului vor putea fi admirate începând de marţi în Turnul Primăriei, în centrul orașului.

Expoziţia "Tramvaie din Oradea" este formată din imagini realizate de fotografi experimentaţi - Claudiu Oros, Ovi D. Pop, Csíki János şi Constantin Liviu Demeter - , dar şi de absolvenţii cursului online de tehnică şi artă fotografică organizat în urmă cu o lună de Asociaţia "Euro Foto Art" pentru elevii Colegiului Naţional "Emanuil Gojdu" - Cedrin Crăciun-Pelle, Arman Georgescu, Bianca-Adelina Grava şi Patrick Roşu.

De asemenea vor fi expuse şi cărţi poştale sau fotografii vechi din arhiva OTL, între care se numără şi imagini de epocă, cu tramvaie din anii 1906, sau altele de pe vremea când aceste vehicule au circulat pe strada Republicii.


(Foto: OTL)

Vernisajul va avea loc marţi, de la ora 11, în holul Turnului Primăriei din Oradea. Evenimentul este organizat de Asociaţia Euro Foto Art şi Oradea Heritage.

Expoziția "Tramvaie din Oradea" va putea fi vizitată până la finalul lunii ianuarie 2023.

Turnul Primăriei este deschis de marţi până duminică între orele 10 şi 18, iar preţul unui bilet costă 10 lei pentru un adult, în vreme ce pentru elevi, studenţi şi pensionari intrarea costă 5 lei.


(Foto: Ovi D. Pop)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!