Transformare spectaculoasă a vedetei TV Cristi Tabără. Presa tabloidă scrie că orădeanul, care a avut întotdeauna probleme cu greutatea, a slăbit nu mai puţin de 60 de kilograme. De altfel, cele mai recente imagini cu el arată o transformare vizibilă.

În vreme ce unii spun că Tabără a vrut să slăbească, alţii spun că orădeanul, care acum prezintă o emisiune la un post local din Republica Moldova, ar fi slăbit în urma unor probleme personale.

Prezent în luna februarie la Oradea, cu ocazia conferinţei susţinute de preotul Constantin Necula, Tabără a mărturisit că a fost foarte afectat de recentul deces al mamei sale şi că a suferit de depresie. Este drept, însă, că în pozele recente, publicate de fanatik.ro, omul de televiziune pare mai relaxat și jovial.

"Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea! Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă! Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere", au dezvăluit apropiaţi ai vedetei, citaţi de fanatik.ro.