Proiectul Transilvania Fashion Week, organizat din 2018 la Oradea, a fost adaptat anul acesta din cauza pandemiei şi a regulilor sanitare. În loc de prezentări de modă, vineri, a avut loc doar acordarea unor titluri de frumuseţe feminină şi masculină. 

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, evenimentul de premiere a avut loc la hotelul Astoria. Cele şase modele premiate au fost alese în urma unui casting, unde s-a ţinut cont nu numai de frumuseţea lor, ci şi de anumite performanţe. "Pe lângă aspectul fizic, a contat inteligenţa, performanţele sportive, performanţe la învăţătură şi prestaţia în societate", a explicat stilistul Marius Molan. 

Cea mai tânără câştigătoare a fost Lorena Leucuţa, model şi elevă în clasa XI-a la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, care a primit titlul Miss Oradea 2020. Premiul Miss Bihor i-a revenit Cameliei Ienciu (foto), o frumoasă studentă a Universităţii din Oradea, de la Facultatea de Arte Vizuale, specializarea profil design vestimentar.  

Titlul de Miss Transilvania a fost luat de Medana Cuc, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, care în vara acestui an a mai fost premiată la un concurs de frumuseţe din Bucureşti, cu titlul de Miss Mega Model România 2020.

La secţiunea modele masculine, titlul de Mister Oradea i-a revenit poloistului orădean de la Crişul Oradea, Vlad Oros (foto), elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, care a intrat în lumea modellingului în urmă cu circa un an. Acesta se remarcă şi prin numeroase trofee şi titluri de campion naţional la karting.

În continuare, orădeanul Milan Magyar, fost dansator sportiv, vicecampion naţional în 2018, a primit premiul de Miss Bihor 2020. Acesta studiază la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, fiind în clasa a XI-a.

Ultimul titlu, de Mister Transilvania 2020, a fost acordat modelului Lucian Pop, un tânăr IT-ist orădean.

Întregul proiect aparţine Miss TV şi a fost coordonat de fashion stilistul Marius Molan.