Iris concertează vineri seara, începând cu ora 20, pe scena din curtea berăriei artizanale Bers Nova din Parcul Industrial Borș, în cadrul turneului național „Nu mă uita”. Organizatorii pun la dispoziția orădenilor transport gratuit, prin curse speciale asigurate de OTL. 

„Fiindcă muzica și berea bună merită să fie consumate fără griji, am ales să punem la dispoziție o serie de Curse Speciale OTL gratuite pentru participanții la concertul IRIS - Cristi Minculescu, Valter& Boro de vineri, 15 iulie”, au anunțat gazdele de la Bers Nova. 

Cursele speciale vor pleca la ora 17.45, respectiv la ora 19 din stația Universitate (autobuzul va afișa mesajul „Cursă specială Bers Nova”). Apoi se va deplasa pe ruta Universitate – Biserica cu Lună (în stația liniei 14) - Tudor Vladimirescu / Turnul Primăriei (stația liniei 14) - Bulevardul Dacia (Stația Ziga Zaga) - Fabrica de Bere Bers Nova. 
Întoarcerea în Oradea cu autobuzele OTL se va face începând cu ora 23, potrivit organizatorilor.

Biletele pentru concert se pot cumpăra de pe iabilet.ro și de pe site-ul bersnova.ro la prețul de 80 de lei sau de la intrare la preț întreg, de 100 de lei. 

Copiii cu vârste de până la 14 ani (inclusiv) au acces gratuit cu condiția să fie însoțiți de un adult plătitor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!