Trattoria di Toscana este singurul restaurant din Oradea în care clienţii pot să privească cum le este preparată mâncarea, pe grillul amplasat în spatele barului. Situat pe strada Mihail Kogălniceanu, Trattoria di Toscana s-a deschis la sfârşitul anului trecut şi îşi îmbie oaspeţii cu preparate din produse ecologice şi pâine coaptă pe vatră, încercându-se o întoarcere la mâncarea naturală şi sănătoasă.

Orădenii care calcă pragul restaurantului pot alege între numeroasele feluri de preparate din carne de porc, pasăre, vită şi peşte, ciorbe gustoase şi deserturi eparate în restaurant. De asemenea, amatorii pastelor italieneşti au la dispoziţie peste 20 de sortimente de paste, pregătite chiar de un bucătar italian ca la "mamma" acasă. Înainte de a savura delicioasele preparate, oaspeţii sunt îmbiaţi cu un pahar de ţuică şi bruschette din partea casei. În Trattoria di Toscana, servirea este impecabilă, deoarece personalul a fost atent selectat din cele mai luxoase restaurante. Mâncărurile sunt gătite de profesionişti, precum bucătarul-şef Alessandro, venit tocmai din Roma.

De curând, restaurantul Trattoria di Toscana a scăzut preţurile la o serie de preparate delicioase, precum salatele, pastele şi preparatele din carne de porc, pui, vită sau peşte. În plus, bucătarii restaurantului îi aşteaptă pe clienţi cu specialităţi noi printre care şi Fiorentina, un preparat din carne de vită.

Pe lângă mâncarea gustoasă şi servirea la standarde înalte, în Trattoria di Toscana clienţii au parte de o ambianţă selectă. În localul decorat cu piatră de calcar, lemn şi fier forjat, orădenii pot asculta muzică românească veche cântată de Ilie Micolov, Gheorghe Gheorghiu şi alţii, dar şi evergreenuri internaţionale.

Restaurantul Trattoria di Toscana vă aşteaptă pe strada Mihail Kogălniceanu, numărul 7, de luni până vineri, între orele 11 şi 23 şi sâmbătă şi duminică între 12 şi 23. Pentru rezervări şi informaţii sunaţi la numărul de telefon: 0259-412.282.

(ADVERTORIAL)