Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă, trei bihoreni au vrut să-şi pună capăt zilelor de Crăciun: doi dintre ei, sâmbătă, fiind vorba de un tânăr de 32 de ani din Hidişelul de Dobreşti şi o femeie de 52 de ani din Voievozi, iar un al treilea tânăr, de 35 de ani, din Peştiş, în cursul zilei de duminică.

Toţi trei au înghiţit medicamente, iar în final au scăpat cu viaţă.

Tot de Crăciun, 12 locuitori ai judeţului au fost duşi la spital cu atacuri de panică şi agitaţie psihomotorie, unii după ce au consumat alcool, iar alţii din cauza depresiilor. 9 oameni au ajuns în sevraj, datorită alcoolului.

Spre deosebire de alte zone ale ţării, bihorenii nu au făcut excese la mâncare, doar circa 20 de cazuri de toxiinfecţii alimentare fiind înregistrate. De altfel, echipajele Ambulanţei au fost solicitate să intervină în total la 641 de cazuri, cu aproximativ 100 mai multe decât în celelalte weekenduri din luna decembrie.

De asemenea, dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD şi al Unităţii de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean, a precizat pentru BIHOREANUL că nici numărul fracturilor cauzate de ninsoare nu a crescut cu mult faţă de media zilnică şi, din fericire, majoritatea accidentelor rutiere petrecute pe raza judeţului au fost minore. "A fost un singur accident mai serios, aseară (n.r. duminică seară), la Mişca. Au fost 5 victime, din care 4 aduse la spital, cu leziuni mai ales la nivel membrelor şi traumatisme craniene", a declarat medicul. Viaţa acestora nu e în pericol.