Aproximativ 270 de clienţi, oameni de afaceri, parteneri şi colaboratori ai retailerului de încălţăminte Benvenuti au fost invitaţi, vineri seară la Hotel Ramada pentru a fi martorii marii extrageri a campaniei "Benvenuti te încalţă cu un BMW Seria 3", care s-a desfăşurat în perioada 15 octombrie 2010 - 28 februarie 2011.

Evenimentul a început în jurul orei 19 şi a fost găzduit şi prezentat de Mihai Baneş şi Miruna Dumitrescu, PR Manager al Benvenuti. Seara a început cu golirea miilor de taloane de participare, care au putut fi completate de clienţii firmei după ce au cumpărat produse în valoare de 200 de lei din cele 34 de magazine din întreaga ţară, într-o urnă mare, de unde au fost extrase apoi de către câţiva copilaşi.

Pentru a însenina atmosfera, manechinele, fete şi băieţi, agenţiei Graziela Models au defilat purtând pantofii şi genţile colecţiei de primăvară-vară ale Benvenuti.

La extragere, primii au fost aleşi cei 10 câştigători ai premiilor III. Acestea au constat în cumpărături din magazinele retailerului în valoare de 1.000 de lei, iar printre norocoşi s-au numărat bihoreanul Balog Gyoryi din Salonta şi orădeanca Lorincz Mihaela. Tichetele câştigătoare au fost duse apoi spre validare comisiei conduse de notarul public Irinel Dimitriu.

După încă o prezentare de modă, de data aceasta a colecţiei pentru copii, s-au extras cei doi câştigători ai premiului II. Acesta constă în cumpărături în valoare de 2.000 de lei anual, timp ce cinci ani. Şi de data aceasta, printre câştigători s-a numărat şi o bihoreancă: Anca Bara, din Băile Felix.

În aşteptarea aflării marelui câştigător, modelele de la Graziela Models au defilat din nou încălţate şi accesorizate cu colecţia de primăvară-vară a firmei organizatoare. După alte momente de suspans, micuţa Dalia a extras câştigătorul BMW-ului Seria 3 Sedan. Boldiul va ajunge astfel la Alexandra Popa, din Piteşti, care a fost anunţată telefonic chiar după extragere că în curând va conduce o maşină nemţească de ultimă generaţie.

Deşi puţin dezamăgiţi de faptul că premiul cel mare nu a rămas în Oradea, cei prezenţi la eveniment au fost invitaţi să se înveselească ascultând melodiile cântate de Picky Axinte.