Meciul dintre FC Silvania şi FC Bihor a fost rezolvat de gazde în prelungirile primei reprize atunci când, un contra-atac pornit din propriul careu, a dus mingea până în careul orădenilor, unde Gavrilescu a finalizat cu un lob peste portarul Fildan. A fost momentul care a decis meciul şi victoria.

În partea a doua, bara transversală s-a opus în două rânduri golului la şuturile lui Gavrilescu şi Petcuţ, chiar dacă nu au absentat nici ocaziile de gol pentru FC Bihor. Mai mult, succesul l-a avut ca ţintă pe Ovi Lazăr, contrat la conferinţa de presă de oficialii gazdelor după declaraţiile date înaintea meciului, cum că Şimleul e o localitate cu trei case şi-un bloc.

"Am spus altceva, dar s-a interpretat. Doream să spun că Şimleul nu se compară ca tradiţie fotbalistică cu Oradea, atât. Nu am făcut referiri la echipa locală", s-a apărat Ovidiu Lazăr, care a părăsit conferinţa de presă în momentul în care, în sala de conferinţe, a intrat primarul Şimleului, să dea cu subsemnatul cum îşi apără localitatea. Oricum, Bihorul cu gura, Şimleul cu victoria.


 

FC Silvania - FC Bihor 1-0 (1-0)

A marcat: Gavrielscu 45

FC Silvania: Gabor - Muntean, Mureşan, Oneţ, Brata - Lupo, Schwartzkopf, Benţe (58 Villand), Petcuţ - Gavrilescu (cpt), Şuteu (78 Edvan). Antrenor: Dacian Nastai

FC Bihor: Fildan - Letan, Ambruş, Tânc, Achim - Fl. Pop, Filip, Novak, Floruţ (17 Andor) - Lukacs (cpt), Bucur (69 Sanda). Antrenor: Ovi Lazăr

Arbitri: Cornel Făniţă (Timişoara) - Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Ioan Ciocănea (Sibiu)