Întrecerile fazei finale ale Campionatului Naţiuonal de judo U11 i-a programat pe sportivii orădeni ai cluburilor LPS Bihorul şi JC Liberty să evolueze pe malul mării, la Techirghiol, acolo de unde au reuşit totuşi să se întoarcă cu trei clasări pe podium.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Alexandru Popa în limitele categoriei 34 de kg, locul II, şi implicit titlul de vicecampion naţional. La aceaşi categorie, Dominic Ludescher a terminat pe locul al III-lea, intrând în posesia medaliei de bronz. În fine, cea de-a treia clasare pe podium i-a aparţinut echipei orădene, formată din Robert Boldiş, Dominic Ludescher, Alexandru Popa, Tudor Blahuţa, Dragoş David şi Kasziba David. Toţi aceştia s-au clasat pe locul trei cu formaţia cluburilor LPS Bihorul - JC Liberty, intrând în posesia medaliilor de bronz.

Într-o altă ordine de idei, sportiva Lorena Podelenczki, în cadrul categoriei 70 kg, a reuşit să se impună şi să-şi adjudece aurul la turneele internaţionale la care a participat în Bulgaria şi Serbia.

În perioada 23-26 iunie, judoka Larisa Florian va participa la categoria - 52 kg la Campionatele Europene de cadeţi, care se vor desfăşura în Malta, la Cottonera.

De asemenea, în perioada 23-30 iunie, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, programat în Turcia, la Trabzon, judo-ul orădean îi va avea ca reprezentanţi pe Patricia Petraş, la 48 kg, Larisa Florian, la 52 kg, şi Răzvan Bodea, în limitele categoriei 81 kg.