Sportivii secției de lupte de la CSS LPS Bihorul Oradea au reușit să se întoarcă de la întrecerile Cupei României pentru juniori de greco-romane de la București cu trei medalii.

Elevii antrenorului Nelu Pop, și-au adjudecat la competiția desfășurată în perioada 23-24 noiembrie, câteo medalie de aur, argint și bronz.

Principalul performer al delegației orădene a fost la aceste întreceri juvenile Iulian Ciuta, cel care în cadrul categoriei 66 kg a reușit să-și învingă toți adversarii și să cucerească primul loc, implicit și medalia de aur. De altfel, categoria 66 kg a fost dominată clar de orădeni, pentru că și celelalte medalii tot în cadrul acestei categorii au fost obținute. Pe locul II și în posesia medaliei de argint a intrat Paul Buzaș, în timp ce Andrei Bala a ocupat locul III și a cucerit bronzul.

Un alt loc fruntaș la aceste întreceri l-a obținut Valentin Munteanu, clasat al V-lea, în cadrul categoriei 74 kg. A mai participat și Răzvan Crețu, fără a obține un rezultat notabil însă.

„Sunt mulțumit de rezultatele obținute, mai cu seamă cu cât doi sportivi, Andrei Bala și Valentin Munteanu sunt încă cadeți", a declarat, la întoarcerea acasă, antrenorul Nelu Pop.

Pe de altă parte, antrenorul Nelu Pop a întocmit și clasamentul celor mai buni sportivi ai secției de lupte greco-romane de la LPS Bihorul din acest an. Pe primul loc se află același Iulian Ciuta, urmat de Paul Buzaș și George Tărău.