Clubul Sportiv Orădean Tibclau a participat în perioada 27-29 august la al doilea concurs de tenis de masă din Ungaria, de la Debrecen, competiţie intitulată ,,Cupa Speranţei''.

Întrecerile au fost adresate copiilor şi s-au desfăşurat pe două secţiuni, începători şi avansaţi. La începători, elevii antrenorului Varadi Tibor au obţinut două clasări pe podium, fiind ocupate locurile II, prin Darius Platona, şi III, prin Kovacs Ana. Concursul de începători i-a revenit reprezentantei clubului gazdă TEVA Debrecen, Szilagyi Reka.

La categoria avansaţi, sportivii orădeni au obţinut numai o clasare pe podium, dar aceasta a fost însă pe cea mai înaltă treaptă. Astfel, Cristian Flore, de la Tibclau, a ocupat primul loc, devansând concurenţii clubului gazdă, TEVA, pe Folian Albert, situat al doilea, şi Szilagy Petra, ocupanta poziţiei a III-a.

Următorul concurs de tenis de masă organizat de C.S.Tibclau la Oradea va avea loc pe 10 septembrie, la Liceul Lucian Blaga. La concurs se pot înscrie copii şi adulţi la numărul de telefon 0747278743.