Tinerii pugilişti orădeni ai clubului Crişul au înregistrat evoluţii foarte bune la întrecerile turneului internaţional de box de la Zalău, dotat cu Cupa Municipiului, din perioada 25-26 iulie.

Competiţia, rezervată copiilor şi juniorilor, a reunit la start 40 de sportivi, proveniţi de la cluburile CS Paks din Ungaria, CSS 2 Baia Mare, Crişul Oradea, CSM Baia Mare, ALROM Slatina, CS Zalău şi CSM Zalău.

Sportivii de la Crişul au reuşit să cucerească două locuri I şi o poziţie a II-a.

La categoria 30 de kg copii, Patrik Buzaş s-a remarcat prin victoriile obţinute, fapt care l-a propulsat pe primul loc. Tot pe locul I a încheiat şi Dănuţ Cotuna, la juniori -52 kg.

Cel de-al treilea medaliat de la Crişul la aceste întreceri pugilistice a fost Norbert Buzaş, la juniori -50 kg, situat pe locul al II-lea.

Pentru sportivii secţiei de box de la clubul Crişul urmează acum întrecerile Campionatului Naţional de seniori de la Piatra Neamţ, programate în perioada 4-10 august, unde va participa Ionel Oşvat, în cadrul categoriei +90 kg.

Rareş Macaru nu va participa la aceste întreceri, el resimţindu-se încă după o accidentare şi venind după o perioadă în care nu s-a prea putut antrena şi din cauza şcolii, în această vară având bacalaureatul şi admiterea la facultate.