Trei sportivi orădeni s-au clasat pe podium la întrecerile Campionatului Naţional de atletism pentru copii de la Bucureşti, care s-au desfăşurat în perioada 5-6 aprilie.

Dintre cele trei medalii cucerite de mici atleţi ai Clubului Sportiv Şcolar LPS Bihorul două au fost de aur, obţinute de Eusebiu Junc, la aruncarea greutăţii, cu rezultatul de 13,31 metri, şi de Kiraly Balint, la săritura în înălţime, cu 1,58 metri. Aceştia, pregătiţi de profesorii Liviu David şi Benyi Laszlo, au devenit, astfel, campioni naţionali.

Cea de-a treia medalie, de bronz, a fost cucerită de Anda Pogăceanu, tot la săritura în înălţime, sportiva pregătită de Virgil Preda reuşind un rezultat de 1,40 metri, ceea a plasat-o pe locul al III-lea.

Deşi nu au reuşit clasări pe podium, rezultate bune au înregistrat şi Larisa Brândaş, locul IV la lungime, cu 4,42 metri, Carmen Popa, situată tot pe poziţia a IV-a la înălţime, cu 1,20 metri, şi Denisa Coita, ocupanta locului al V-lea la 200 metri plat, cu timpul de 30,95 secunde.

Alţi doi atleţi de la LPS Bihorul s-au situat între primii opt la aceste întreceri naţionale rezervate copiilor de la Bucureşti. Este vorba despre Lois Balogh, la săritura în înălţime, cu 1,30 metri, şi Ioana Ianchis, la săritura în lungime, cu 4,57 metri.