Echipajele Ambulanţei au fost solicitate să intervină luni seară în cartierul ţigănesc din Suplacu de Barcău, unde o ceartă între copii s-a transformat într-o adevărată luptă.

Un băiat de 14 ani i-a tăiat cu un cuţit pe alţi trei minori: o fetiţă de 12 ani, un băiat de opt ani şi un altul de un an şi jumătate. Copiii nu erau supravegheaţi de părinţi.

Cei trei copii atacaţi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea. "Au suferit mai multe tăieturi pe corp. Copilul de un an şi jumătate are o ureche tăiată. Acum, toţi trei sunt stabili", a explicat pentru BIHOREANUL dr. Ovidiu Laurean Pop, managerul spitalului. De altfel, tocmai pentru că rănile lor erau superficiale, cei doi copii mai mari urmează să fie externaţi.

Poliţiştii au mers şi ei locul altercaţiei, urmând să facă încadrarea juridică a faptei după ce un medic legist va elabora rapoarte pentru cei trei minori. "Până în prezent nu s-a depus nicio plângere", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alina Dinu.