Universitatea din Oradea a informat, vineri, printr-un comunicat de presă că trei facultăţi orădene la care se susţin probe de concurs la admitere şi la care luni ar fi fost ultima zi de înscrieri îşi prelungesc perioada în care absolvenţii de liceu pot să-şi depună dosarele.

Astfel, la admiterea la studii de licenţă la Facultatea de Litere candidaţii se pot înscrie până pe miercuri la ora 16, la Facultatea de Teologie Ortodoxă până marţi la ora 16, iar la admiterea la programele de masterat ale Facultăţii de Arte pot să-şi depună dosarele până miercuri la ora 12.

La restul facultăţilor, termenul limită de admitere a rămas acelaşi, atât în cazul înscrierii la studii de licenţă, cât şi la cele de masterat: 23 iulie la facultăţile la care se susţin probe de examen, respectiv 27 iulie în cazul celor unde nu există probe de concurs.

Totodată, absolvenţii de liceu trebuie să ştie că se pot înscrie la facultate şi sâmbătă şi duminică (adică pe 21 şi pe 22 iulie), între orele 9 şi 12.

Până joi, Univeristatea din Oradea avea înscrişi la studii de licenţă 2.317 candidaţi, din care cei mai mulţi, 607, la Facultatea de Medicină şi Farmacie. Cei interesaţi pot obţine orice fel de informaţii despre admiterea la Universitatea din Oradea de pe site-ul www.admitereuo.ro.