Halloween a devenit deja un brand important în toată lumea, iar dezvoltatorii de jocuri au folosit această temă pentru a crea jocuri cu tematică specifică. Astfel, dacă vrei să faci timpul să treacă într-un mod distractiv, o poți face prin intermediul celor trei jocuri disponibile pe telefonul mobil și pe care le găsești în rândurile de mai jos.

Sărbătoarea morților așa cum este cunoscută în forma originală, Halloween s-a răspândit în secolul XIX-lea prin intermediul irlandezilor care s-au stabilit în Statele Unite ale Americii. Se sărbătorește în noaptea de 31 octombrie, dar sunt și unele țări unde data este diferită. Cert este că s-a creat un adevărat ritual în jurul sărbătorii, iar printre activitățile specifice sunt purtarea de costume care imită fantome sau vampiri, colindarea, sculptatul dovlecilor și transformarea lor în felinar sau pur și simplu

Halloween a fost împrumutat din cultura celtică și pe măsură ce a ajuns în diferite țări, fiecare popor l-a interpretat așa cum a știut mai bine. Astfel, în zilele noastre este mai mult un brand decât o sărbătoare, ceea ce a permis ca dezvoltatorii de jocuri din diferite industrii să folosească tema pentru a crea jocuri interesante.

Pumpkin Smash

Pumpkin Smash este un produs al dezvoltatorului Yggdrasil Gaming care poate fi jucat în România prin intermediul cazino Mr. Bit. Disponibil în categoria live RTP, jocul reprezintă o alternativă pentru acei jucători care vor să sărbătorească Halloween-ul jucând un joc cu această temă. Un joc colorat inspirat de Ziua morților, permit jucătorului să intre în atmosferă de sărbătoare. Dovleci, cranii, recompense și premii multiplicate sau rotiri gratuite, toate sunt doar câteva caracteristicile unui joc interesant.

Mecanismul jocului este foarte simplu. Pumpkin Smash se joacă pe o rolă clasică formată din cinci role, trei rânduri, iar recompensele sunt disponibile prin intermediul a douăzeci de linii de plată. Volatilitatea medie și RTP-ul 96.20% îl fac un slot unic.

Halloween Cooking Games

Un joc dedicat persoanelor de toate vârstele cărora le place să gătească și să le treacă timpul altfel, jocul Halloween Cooking Games ar putea fi alegerea potrivită. Disponibil atât pe calculator/laptop, jocul poate fi accesat și pe telefonul mobil unde se bucură de real succes, conform recenziilor pe care le-au lăsat peste 19.000 de persoane din cei peste un milion de oameni care au descărcat jocul si i-au acordat nota 4.3/5 in Google Play. Oameni de toate vârstele au scris comentarii pozitive, ceea ce înseamnă ca succesul este garantat indiferent de vârstă. De cele mai multe ori astfel de jocuri sunt destinate pentru cei mici, însă Halloween Cooking Games îți pune imaginația și priceperea la treaba.

Ce trebuie să faci? Gătești mese și deșerturi speciale pentru ziua de Halloween. Interesant este modul prin care jocul te provoacă sa stai mereu atent, iar zilnic sa iei recompensele disponibile. Acesta este și farmecul jocului, dorința de a urca cât mai sus la nivelul următor si astfel sa demonstrezi că ești un bucătar priceput. Vei găti pentru diferiți clienți și feluri diferite. De la deserturi și până la feluri diferite de mâncare, toate vor aduce o recompensă menită să aducă experiența necesară pentru avansarea în nivel.

The Halloween Game

Lansat de ceva timp, The Halloween Game este oportunitatea perfectă pentru aceia care vor să își petreacă timpul liber folosind telefonul mobil. Conceput pentru a fi jucat atât fără conexiune la internet, cât și cu internet activ. Modul său de desfășurare este foarte simplu, iar dacă ai încercat Candy Crush, acest joc  îţi vine mănușă. Trebuie sa potrivești trei simboluri identice, iar prin metoda aceasta să te bucuri de recompense. Colectezi bomboane în formă de dovleci, cranii, lilieci și alte elemente specifice sărbătorii de Halloween.

Odată cu a fost completată o rundă, jucătorul va trece la următorul nivel. Dezvoltatorul a adăugat 500 de noi niveluri, ceea ce înseamnă că nu te plictisești niciodată. Dacă potrivești patru sau mai mulți dovleci, o bombă va fi creată. Dimensiunea ei crește pe măsură ce tot mai multe simboluri dovleac intră în combinație.

Distracția este astăzi mai aproape ca niciodată, iar prin intermediul unui telefon mobil te poți bucura de jocurile cu tematică Halloween.

(advertorial)