Chiar dacă la nivel de seniori echipa de fotbal fanion a judeţului se zbate în zona de subsol a clasamentului ligii secunde, în special din cauza problemelor financiare, Centrul de Copii şi Juniori de la clubul FC Bihor continuă să trimită jucători pe bandă rulantă la loturile naţionale.

Ionuţ Ban a fost convocat la lotul naţional U18 al României pentru un stagiu de pregătire, care va avea loc în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie la Centru Naţional de la Mogoşoaia. În cadrul acestui stagiu, echipa reprezentativă U18 va disputa un meci cu echipa naţională U17, luni, de la ora 11.

De asemenea, jucătorul Andrei Luduşan a fost convocat în această săptămână la lotul naţional de tineret U21, pentru o acţiune de pregătire şi selecţie, care s-a desfăşurat tot la Mogoşoaia, în perioada 24-26 noiembrie şi care s-a încheiat cu un joc în compania selecţionatei U19, pe data de 26 noiembrie.

Şi jucătorul Alexandru Nan a fost convocat la un stagiu pentru completarea lotului naţional U17, care a fost programat la Jucu, în judeţul Cluj.