Desfăşurat luni seară la Craiova, "Meciul Stelelor baschetului românesc 2013" a reunit în Selecţionata Nordului şi doi jucători de la CSM Oradea, împreună cu antrenorul lor Cristian Achim. Este vorba de Bogdan Ţîbîrnă şi William Franklin. Iniţial a fost anunţat ca participant şi Milos Pesic, care nu a mai făcut până la urmă deplasarea în Bănie, acuzând mici probleme medicale.

Partida, desfăşurată în Sala Polivalentă din Craiova, a opus Selecţionatele Nordului şi Sudului şi s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 114-114.

Antrenorul Cristian Achim a coordonat echipa Nord-ului, alături de Marcel Ţenter, care este şi noul antrenor principal al echipei naţionale.

În ceea ce-l priveşte pe pivotul Bogdan Ţibîrnă, acesta a fost titularizat, el evoluând timp de 16 minute, interval în care a înscris 12 puncte. Şi fundaşul William Franklin a evoluat tot 16 minute de joc, fără să marcheze însă.

Înaintea All Star Game-ului a avut loc şi Meciul Speranţelor, disputat tot între echipele Nord şi Sud şi încheiat tot la egalitate, dar cu scorul de 112-112. Şi în Meciul Speranţelor, Oradea a avut un reprezentant, pe Andrei Ciordaş, în vârsta de 18 ani, care a evoluat 21 de minute, timp în care a marcat 8 puncte.

Ca de obicei, All Star Game-ul baschetului românesc din acest an a avut şi câteva premii speciale. Câştigătorii au fost: Dominique Archie (BC Timişoara), desemnat MVP-ul Meciului Stelelor, Vlad Negoiţescu (CSU Ploieşti), desemnat MVP-ul Meciului Speranţelor, Rade Dzambic (SCM U Craiova), câştigător al concursului de aruncări de trei puncte, Travis Bureau (SCM U Craiova), câştigătorul concursului de slam dunk, şi Baris Aktas (CSU Sibiu), câştigător la îndemânare.