După trei jocuri susținute în deplasare, pentru fotbaliştii de la FC Bihor urmează trei partide pe teren propriu, care se vor desfăşura într-un interval de doar opt zile, având în vedere că Federaţia Română de Fotbal a programat o etapă intermediară în Liga 3 pentru după Paști.

Întâi, în acest weekend, chiar de Vinerea Mare, de la ora 18, roş-albaştrii vor primi replica celor de la CSC Peciu Nou, apoi, marţi, 7 mai, de la aceeaşi oră 18, FC Bihor va juca acasă cu Phoenix Buziaş, pentru ca sâmbătă, 11 mai, tot de la ora 18 (ora de disputare a jocurilor din Liga 3 în luna mai), la Stadionul Iuliu Bodola, fotbaliştii orădeni să primească replica timişorenilor de la Politehnica.

Reamintim că după cinci etape în play-off, FC Bihor şi-a asigurat participarea la barajul de promovare în Liga 2 de pe primul loc. Formaţia orădeană nu mai poate fi detronată din fotoliul de lider al clasamentului în cele patru etape mai rămase de disputat.

Ultimul joc înainte de baraj, cel care va fi şi ultimul din play-off, este programat pentru data de 18 mai, de la ora 18, la Peciu Nou.

De remarcat că în cele trei jocuri din deplasare pe care bihorenii le-au susţinut în returul din play-off, ei au obţinut punctaj maxim, neprimind niciun gol: şi-au adjudecat două victorii clare, cu 3-0, atât pe terenul echipei CSC Peciu Nou, cât şi pe cel al formaţiei Phoenix Buziaş, după care a venit victoria din derby-ul de la Timişoara, cu Politehnica (1-0).

„Ne aşteaptă trei jocuri destul de interesante, având în vedere pregătirea lor, pentru că sunt trei jocuri în opt zile şi normal că nu este uşor să pregăteşti trei jocuri în opt zile, ţinând cont că noi suntem deja calificaţi pentru jocurile de baraj. Nu este uşor pentru că trebuie să ţinem jucătorii capacitaţi la aceste dispute, având în vedere că gândul lor zboară numai la baraj, dar aceasta este datoria noastră să îi facem să înţeleagă că sunt jucători profesionişti şi că pentru noi foarte important este obiectivul pe care îl avem. Ne dorim foarte mult ca şi publicul să fie în număr cât mai mare alături de noi”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaș.

Pentru partida de vineri de la ora 18, programată la Stadionul Iuliu Bodola, cu cei de la CSC Peciu Nou, tehnicianul formaţiei orădene se confruntă cu trei probleme de efectiv. Pe lângă mai vechii accidentaţi Alexandru Stoian şi Răzvan Gunie, a apărut acum indisponibilitatea lui Luca Tincău, accidentat şi el la meciul cu Poli Timişoara.

În cealaltă partidă de vineri de la ora 18, din etapa a 6-a a play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a, Phoenix Buziaş va primi replica echipei Politehnica Timişoara.

Înaintea acestor jocuri, în clasament, FC Bihor are 59 de puncte, Politehnica Timişoara - 47 de puncte, CSC Peciu Nou - 39 de puncte, iar Phoenix Buziaş - 36 de puncte.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!