"Având în vedere că, din cauza ninsorii, traficul a fost infernal, cel puţin marţi dimineaţă, ne-am gândit să aducem un zâmbet pe chipurile orădenilor, arătându-le că nu există doar o parte negativă, ci că unii chiar se bucură de vreme. Am scos la zăpadă 3 dintre cei 5 pinguini ai circului Aquatico Belluci", a spus Nadina Crişan, reprezentantul Lotus Center.

Pinguinii s-au plimbat în voie, supravegheaţi, timp de câteva minute, cât să nu le facă rău aerul de afară. "Au fost nemaipomeniţi şi au avut "priză" la public. Trecătorii au fost foarte încântaţi, se opreau să îi vadă. Dacă va mai ninge în perioada în care rămâne circul în oraş, îi vom mai scoate la plimbare", a mai spus reprezentanta centrului comercial.

Rechini, pelicani, pirania, pinguini, foci, hipopotami, crocodile, şerpi, iguane şi alte animale acvatice au sosit în faţă la Lotus Center, odată cu Circul Aqua Belluci. Spectacolele se desfăşoară în timpul săptămânii de la ora 18, iar sâmbăta şi duminica de la orele 15.30 şi 18.

Circul va rămâne la Oradea până pe 21 martie, iar preţul intrării va fi 35 lei şi 30 lei, pentru adulţii respectiv copiii care vor un loc în sectorul unu, şi 30 de lei şi 25 de lei, pentru adulţii şi copiii care vor cumpăra un loc în sectorul doi.