Trei tineri din Dobrești au fost reținuți de polițiști după ce au spart o casă nelocuită, de la ei din comună, și au furat diverse bunuri, precum scule electrice și tablouri, în valoare de circa 10.000 de lei. Polițiștii i-au prins, iar acum sunt cercetați pentru furt calificat.

„La data de 18 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de trei tineri, de 20, 21 și 22 de ani, toți din comuna Dobrești, județul Bihor, cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat trimis marți de IPJ Bihor. 

Cei trei s-au dus la furat de mai multe ori în acea locuință. „Din cercetări a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – 10 martie a.c., aceștia ar fi pătruns prin efracție, într-un imobil nelocuit, din localitatea Dobrești, județul Bihor, și ar fi sustras diverse scule electrice, tablouri, o butelie, decorațiuni și alte bunuri, cauzând astfel un prejudiciu de 10.000 de lei, recuperat de polițiști în proporție de aproximativ 60%”, transmit polițiștii. 

Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!