În perioada 4 – 6 decembrie, 6 sportivi ai C.S. UAMT Agora Oradea (antrenori Mircea Tudorică, Bernath Csaba și Melania Câmpan) au participat la  întrecerile celei de-a VI-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan, care s-a desfășurat în capitala Serbiei, la Belgrad, unde au fost prezenți în total aproximativ 2000 de sportivi proveniți din 62 de țări.

În urma desfășurării întrecerilor, sportivii de la C.S. UAMT Agora Oradea au obținut 3 medalii de aur, 3 de argint, o medalie de bronz și un loc IV.

Cei care s-au remarcat în principal, prin clasarea pe primul loc, sunt Andrei George la cadeți, Robert Diner Botez la tineret și Raul Mircea Tudorică, la seniori, toți, deveniți astfel campioni mondiali.

„Mă bucură enorm de mult faptul că față de ediția a V-a a Campionatului Mondial de Karate Fudokan desfășurat în 2013 la Praga, în Cehia, am reușit să cucerim în plus o medalie de aur și două de argint. Prin aceste rezultate pot să spun că seriozitatea sportivilor și-a spus cuvântul și de această dată”, a declarat Mircea Tudorică, sportiv, dar și antrenor și conducător la C.S. UAMT Univ. AGORA Oradea.


Rezultatele complete ale sportivilor de la C.S UAMT – Univ. AGORA Oradea la întrecerile Campionatului Mondial de la Belgrad:

Locul I:

- Luca Andrei George – kumite echipe masculin – Cadeti

- Botez Robert Diner – kumite echipe masculin – Tineret

- Tudorica Raul-Mircea - kata echipe masculin – Seniori

Locul II:

- Hava Antonio Sebastian – kumite echipe masculin – Copii I

- Luca Andrei George - fukugo individual masculin - Cadeti

- Luca Andrei George - kumite individual masculin - Cadeti

Locul III:

- Luca Andrei George - kata individual masculin - Cadeti

Locuri IV:

- Tudorica Raul-Mircea - kata individual masculin - Seniori