Tragedie, joi dimineaţă, pe linia ferată, între Bucureşti şi Constanţa. O femeie în vârstă de aproximativ 25 -30 de ani şi 3 copii cu vârste între 2 şi 13 ani, cei mai probabil ai ei, au fost găsiţi morţi, în apropiere de gara Brăneşti, fiind loviţi de tren Interregio.

Potrivit Digi24.ro, evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 9.30, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, din Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, trenul trebuia să ajungă din Bucureşti în Constanţa, şi circula cu 160 km/k, neavând nicio şansă să oprească.

Impactul a fost devastator. Unul dintre trupuri a fost găsit la 600 de metri de la producerea evenimentului.

Anchetatorii iau în considerare atât un accident, cum că cei patru ar fi încercat să traverseze fără să se asigure, darse pare că a fost vorba despre o sinucidere şi crimă, dat fiind că poliţiştii au găsit, printre documentele femeii, şi un bilet de adio.

"E posibil să fi fost şi două incidente separate. Anchetatorii încearcă să stabilească de ce trupurile au fost găsite la distanţă unul de celelalte", arată Digi24.ro.

Trenurile spre mare au fost blocate.

Digi24.ro mai scrie că femeia este identificată și că ar fi încercat să scape de o anumită persoană. Persoana respectivă va fi dusă la audieri, arată sursa citată.