Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează în perioada 2 decembrie 2022 – 26 decembrie 2022 o nouă ediție a Târgului de Crăciun Oradea.

Pregătirile sunt în toi, așa că începând cu data de 7 noiembrie 2022, cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Crăciun Oradea, se vor putea înscrie online pe https://targuldecraciunoradea.ro/.

Sunt invitați să participe producătorii de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă, care să se alăture în Piața Unirii și în Piața Ferdinand, în ediția din 2022.

Perioada de înscrieri este 7 noiembrie - 20 noiembrie 2022 (ora 12:00).

Formularul de înscriere este disponibil la următorul link: https://targuldecraciunoradea.ro/.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Vor fi disponibile:

- 35 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar;

- 14 locații pentru amplasamente de tip construcție proprie food truck;

- 5 amplasamente pentru atracții.

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I – Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online.

Etapa II – Centralizarea ofertelor și stabilirea ofertanților calificați.

În situația în care un ofertant nu îndeplinește una sau mai multe dintre cerințele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.

Etapa III – Atribuirea amplasamentelor se va face prin selectarea poziției dorite de către solicitant din categoria specifică produselor comercializate. Amplasamentele sunt catalogate pe baza categoriei de produs. Fiecare categorie este marcată pe hartă, iar pozițiile din aceste categorii sunt numerotate individual. În cazul în care vor exista mai mulți ofertanți pentru aceeași poziție se va aplica procedura licitației cu strigare. Se va licita ocuparea poziției selectate nu exclusivitatea pe o anumita categorie de produs.

În cazul construcțiilor de tip bar, o condiție de participare este ca ofertantul să opereze TOATE amplasamente. Nu sunt acceptate ofertele pentru un singur amplasament.

Etapa IV – Instalare și montaj.

Etapa V – Desfășurarea Târgului de Crăciun Oradea, 02 – 26 decembrie 2022.

Etapa VI – Demontare și curățenie în spațiu.

De asemenea, site-ul oficial mai cuprinde 2 secțiuni destinate înscrierii voluntarilor, „Fii voluntar!”  și înscrierii ansamblurilor corale și populare, „Hai să ne colinzi!”.

Ne găsiți online:

Facebook: https://www.facebook.com/targuldecraciunoradea/

Instagram: https://www.instagram.com/oradeatargdecraciun/

E-mail: office@visitoradea.co

Târgul de Crăciun din Oradea 2022 este organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea și se desfășoară în Piața Unirii, în perioada 2 decembrie - 26 decembrie 2022.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!