Sâmbătă, la sala de culturism Universum Body Center, din incinta Casei de Cultură a Tineretului din Ioşia, va avea loc prima etapă a Triatlonului de forţă, competiţie programată în fiecare an pe mai multe etape, în sezonul de primăvară şi toamnă.

În organizarea Asociaţiei Judeţene de Culturism Bihor, în colaborare cu Direcţia pentru Sport şi Tineret, competiţia va reuni şi de această dată trei runde, următoarele două etape urmând a se desfăşura pe datele de 14 şi 21 mai, cea de-a doua la Marghita, iar ultima la Aleşd.

La etapa de sâmbătă, 7 mai, a triatlonului de forţă, sunt aşteptaţi, ca de obicei, sportivii consacraţi, dar şi cei mai puţin cunoscuţi, care doresc să-şi etaleze într-un concurs organizat capacităţile musculare.

Concursul efectiv se va desfăşura pe două categorii, juniori şi seniori, la trei probe: împins culcat, genoflexiuni şi îndreptări. Ora de de debut va fi 9.30, când este programat cântarul oficial precum şi calificările, dacă vor fi un număr foarte mare de concurenţi. Apoi vor urma întrecerile propriu-zise.